Black Marlin
Technical Dive Training

Techduikopleidingen, wrakduiken, (Tech)duiktrips, bootvaarten

Welkom bij Black Marlin Technical Dive Training! Wij verzorgen technische sportduikopleidingen voor de fanatieke duiker die verder wil waar anderen ophouden. Tevens verzorgen wij duiktrips voor de technische duiker en verzorgen we wrakduiken op de Noordzee met onze eigen boot de 'Black Marlin'. De 'Black Marlin' is ook te boeken voor boottrips op de Noordzee en het Haringvliet voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, familieuitjes of birdwatching trips en zeehondentrips. De Black Marlin is tevens in te huren voor evenementen.



Wil je leren duiken met Nitrox, Trimix of het maken van deco duiken? Diepe wrakken bezoeken of duiken met een DPV (Diver propulsion Vehicle/onderwater scooter)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 


Binnen een uur op het wrak en niet zeeziek worden! Boek nu een duikdag met één of twee duiken met onze snelle RIB de 'Black Marlin' vanuit Stellendam



Boek een vaart met onze snelle RIB de 'Black Marlin' vanuit Stellendam voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vogels kijken op het Haringvliet of Zeehonden kijken op de Noordzee.


 
 
 
 
E-mailen
Map